EVENTS

18/07/2022

Universiteti Barleti – Constantly Evolving – Inaugurimi I Hapësirave Kreative në UniBa

Shumë të lumtur për hapjen e hapësirave tona kreative ku ne besojmë dhe inkurarojmë kërkimin, zhvillimin dhe modernizimin transformues duke nxitur njëkohësisht rrjetet në nivel lokal, […]
09/07/2021

Montessori Road “lands” on the premises of Vitamin HUB

The Italian group that is shooting the documentary Monessori Road "lands" on the premises of Vitamin HUB / Creative Garage #montessori
16/06/2021

Creative Garage hap dyert në ambientet me novatore në Kryeqytet

Universiteti “Barleti” dhe Creative Garage hapën dyert e kampusit më të ri universitar në Shqipëri. Me një frymë të re në botën e mësimdhënies dhe prej […]