Creative Garage

18/07/2022

Universiteti Barleti – Constantly Evolving – Inaugurimi I Hapësirave Kreative në UniBa

Shumë të lumtur për hapjen e hapësirave tona kreative ku ne besojmë dhe inkurarojmë kërkimin, zhvillimin dhe modernizimin transformues duke nxitur njëkohësisht rrjetet në nivel lokal, […]
09/07/2021

Montessori Road “lands” on the premises of Vitamin HUB

The Italian group that is shooting the documentary Monessori Road "lands" on the premises of Vitamin HUB / Creative Garage #montessori
16/06/2021

Creative Garage hap dyert në ambientet me novatore në Kryeqytet

Universiteti “Barleti” dhe Creative Garage hapën dyert e kampusit më të ri universitar në Shqipëri. Me një frymë të re në botën e mësimdhënies dhe prej […]
01/06/2021

Training “Improving Customer Service”

Triple City in collaboration with Barleti Training and Testing Center through the Business Academy and Startups, brings the one-day training on “Improving Customer Service”! This training […]
01/06/2021

Calling All Startups: Sign up now to Pitch at EBAN’s 2021 Congress!

Startups, apply now to the 2021 Annual Congress taking place online on June 16-18: virtually join hundreds of investors and corporates – make connections, learn from experts and pitch in […]
01/06/2021

Training “Improving Customer Service”

Triple City in collaboration with Barleti Training and Testing Center through the Business Academy and Startups, brings the one-day training on “Improving Customer Service”! This training […]
01/06/2021

OTP Bank është duke kërkuar partnerë të rinj për startup!

OTP Bank është duke kërkuar partnerë të rinj për startup!Budapest, 14 Tetor 2019 – OTP Bank hap edicionin e tretë të programit të partneritetit ndërkombëtar për […]
01/06/2021

Calling All Startups: Sign up now to Pitch at EBAN’s 2021 Congress!

Startups, apply now to the 2021 Annual Congress taking place online on June 16-18: virtually join hundreds of investors and corporates – make connections, learn from experts and pitch in […]
01/06/2021

OTP Bank është duke kërkuar partnerë të rinj për startup!

OTP Bank është duke kërkuar partnerë të rinj për startup!Budapest, 14 Tetor 2019 – OTP Bank hap edicionin e tretë të programit të partneritetit ndërkombëtar për […]