BLOG

08/12/2022

PrusaSlicer Support Settings & Tree Support: The Basics

PrusaSlicer gives users a lot of control over their prints. Read on to get the most out of PrusaSlicer support settings, even tree supports! PrusaSlicer is […]
08/12/2022

The Best Prusa Mini/Mini+ Upgrades & Mods

“The Prusa Mini and Mini+ are remarkable machines, especially for their price. Make them even better with these Prusa Mini upgrades and mods!” The Prusa Mini […]
08/12/2022

Open-Source 5-Axis Prusa Upgrade: A Closer Look

“A research team at Imperial College London has modified a Prusa 3D printer for 5-axis 3D printing – and the plans are open source!” There’s been […]
08/12/2022

The Best Prusa i3 MK3S/MK3S+ Upgrades of 2022

“There’s always better, even for the best. Take your printing to the next level with the best Prusa i3 MK3S and MK3S+ upgrades.” The Prusa i3 […]
18/07/2022

Universiteti Barleti – Constantly Evolving – Inaugurimi I Hapësirave Kreative në UniBa

Shumë të lumtur për hapjen e hapësirave tona kreative ku ne besojmë dhe inkurarojmë kërkimin, zhvillimin dhe modernizimin transformues duke nxitur njëkohësisht rrjetet në nivel lokal, […]
09/07/2021

Montessori Road “lands” on the premises of Vitamin HUB

The Italian group that is shooting the documentary Monessori Road "lands" on the premises of Vitamin HUB / Creative Garage #montessori
16/06/2021

Creative Garage hap dyert në ambientet me novatore në Kryeqytet

Universiteti “Barleti” dhe Creative Garage hapën dyert e kampusit më të ri universitar në Shqipëri. Me një frymë të re në botën e mësimdhënies dhe prej […]
01/06/2021

Training “Improving Customer Service”

Triple City in collaboration with Barleti Training and Testing Center through the Business Academy and Startups, brings the one-day training on “Improving Customer Service”! This training […]
01/06/2021

Calling All Startups: Sign up now to Pitch at EBAN’s 2021 Congress!

Startups, apply now to the 2021 Annual Congress taking place online on June 16-18: virtually join hundreds of investors and corporates – make connections, learn from experts and pitch in […]